Locatie

Hoofdlocatie: Standerdmolen 103 Dependance: Laning 10

Telefoon

078 676 2426

  • Home
  • Storing patiëntenportaal

Storing patiëntenportaal

15 maart 2023 Hester Lindhout Comments Off

Er is helaas sprake van een storing van het patiëntenportaal met betrekking tot het inzien van laboratorium uitslagen. Naar aanleiding van meerdere klachten van zowel personeel als patiënten hebben we hiervan een melding gemaakt bij onze software leverancier TetraHis. Dit issue is ook door andere praktijken bij hen gemeld en op dit moment wordt er door hen gewerkt aan een oplossing. Wanneer deze oplossing er is, kunnen zij helaas niet zeggen, dit kan nog dagen of weken duren Tot die tijd zullen wij geen uitslagen en bijbehorende adviezen in uw portaal noteren omdat we niet kunnen garanderen dat u deze kunt inzien. Benieuwd naar u uitslagen? Bel dan de assistente, laat een terugbelverzoek achter of stuur ons een bericht via de QuinApp voor het opvragen van uitslagen. Excuses voor het ongemak.